Osteopaatti Laura Vierimaa

laura@kirkkonummenosteopatia.fi

Laura Vierimaa

Osteopaatti (AMK) ja koulutettu hieroja

Olen aina ollut kiinnostunut kehon toiminnasta ja sen hoitamisesta. Tämä kiinnostus johti minut aluksi opiskelemaan hierontaa ja valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2014. Tiedonjano ei kuitenkaan tällä laantunut ja halu oppia lisää kehon toiminnasta vain kasvoi. Pikkuhiljaa minua alkoi myös kiinnostaa, kuinka keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa ja kuinka voisin ottaa hoidossani tämän kokonaisuuden paremmin huomioon. Näiden pohdintojen myötä päädyin opiskelemaan osteopatiaa, joka olikin omia kiinnostuksen kohteitani ajatellen täysosuma.

Jo opiskeluaikana olen perusopintojen ohessa käynyt lisäkoulutuksia kraniaaliseen ja biodynaamiseen osteopatiaan, sekä moderniin kiputieteeseen liittyen ja käyn jatkokoulutuksissa säännöllisesti valmistumisen jälkeenkin. Osteopaattina olen monipuolinen ja minua kiinnostavat kaikenlaiset vaivat nivel- ja lihasjäykkyyksistä stressiperäisiin kehon häiriöihin. Asiakkaan kuuntelu on kaikki kaikessa ja haluan, että myös asiakas tuntee itsensä kuulluksi hoidossani.

Jatkokoulutukset

• General practice 2
    Giles Gleghorn, MSc, DO. Espoo 26.-27.10.2019
  • Lastenosteopatia vaihe 1